Gorilla Wear tank tops

Welkom op de online kledingshop van Gorillawear.com bodybuilding!
Een speciaalzaak die wereldbekend staat voor zin kwalitatieve,unieke en stijlvolle gym kleding voor de bodybuilding sport.

Powerlifting en bodybuilding

Gorilla Wear is opgericht in Amerika in de jaren 80. Zijn producten zijn speciaal ontwikkeld voor werelds beste atleten die de enkel de beste kwaliteit eisen.
Deze kledinglijn is uniek en is er voor zowel mannen als vrouwen.
Het gamma is breed want u koopt er ook schoenen, shorts, jassen, accessoires en marketingitems. De geselecteerde materialen zijn duurzaam, zullen niet scheuren en de kledij heeft net dat ietsje meer dan de casual sportswear!
De winkels van Gorrilla zijn

Gorillawear.com bodybuilding en fitness is een lifestyle shop wereldwijd verspreid in meer dan 35 landen. Uiteraard kunt u ook makkelijk thuis online bestellen.

Draag een tanktop in stijl, met trots!

Het meest onthullende in onze kledinglijn is de Gorilla Wear tank top.
Het siert uw gespierde lichaamsbouw, maar werkt ook liftend en ondersteunend als sporter. Met deze tanktoppen kunt u uw vooruitgang makkelijk tijdens uw training volgen!

De tank tops zijn van katoen: gemakkelijk te onderhouden en zitten comfortabel. Daarnaast is de Leather-tank is de perfecte outfit van een bodybuilder op wedstrijd.

Verzendkosten

Bekijk de online catalogus en prijzen. Deze kledij is zo licht, dat er geen extra douanekosten worden aangerekend. Gorillawear.com houdt de toegevoegde scheepvaart kosten dus erg laag.