Trainen met de kettlebell

Of je nu spiermassa wil kweken, een goede conditie wil opbouwen of gewicht wil verliezen, de kettlebell helpt je bij alle drie! Op Fitnessapparaat.nl vind je verschillende kettlebells waar je tientallen verschillende oefeningen mee kunt doen. De kettlebells varieren in gewicht. Je kunt beginnen met een lichtere van een kilo of twee, en dit opbouwen tot je uiteindelijk met 15 kilo traint. Wat je fijn vindt, hangt natuurlijk helemaal van jezelf af.

Oefeningen met een kettlebell
Welke oefeningen kun je nou eigenlijk doen met de kettlebell? Heel simpel, bijna alles wat je normaal al doet. Doordat de kettlebell zo compact is, zit hij niet in de weg bij het trainen. Je kunt er squads mee doen, sit-ups, lunges, de windmill, thrusters en nog veel meer. Door de kettlebell met deze oefeningen te combineren, maak je de oefening net iets intensiever. Dit zorgt voor sneller en beter resultaat. En dat willen we natuurlijk allemaal! Fitnessapparaat.nl is de website waar je alles kunt vinden om mee te trainen. Goed materiaal is belangrijk om de trainingen soepel te laten verlopen.

Verschillende spiergroepen
Voor elke spiergroepen een ander fitnessapparaat gebruiken is niet meer nodig. De kettlebell is er voor iedere spiergroep. Je buik train je met de sit-ups, je benen met lunges en je armen door de kettlebell te liften. Het hebben van een kettlebell is een must voor iedereen die effectief en gevarieerd wil trainen.